Sporočila za javnost

 • ODSLEJ HDD TELEMACH OLIMPIJA

  20. 06. 2012 splošno

  Telemach, vodilni kabelski ponudnik televizije, interneta in telefonije v Sloveniji, z današnjim dnem postaja generalni sponzor hokejskega kluba Olimpija, ki se bo odslej imenoval HDD Telemach Olimpija. Prenosi Lige EBEL se za 4 leta selijo na programe Sport Klub.

   

  V zadnjem času je bilo ugibanj o tem, kdo bo postal generalni sponzor v zadnjem času gonilnega slovenskega hokejskega moštva. Od danes naprej se HDD Olimpija imenuje HDD Telemach Olimpija, pogodba se podpisuje za obdobje štirih let, vključno s sezono 2015/2016.

   

  Novega sponzorja so še posebej veseli vodilni v HDD Telemach Olimpija. Matjaž Sekelj, direktor kluba: »Navdušeni smo, da v naš klub vstopa podjetje, ki je že dalj časa prisotno na slovenskem trgu in ki s svojimi športnimi sponzorstvi dokazuje, da je vlaganje v šport lahko tudi veliko več od same družbene odgovornosti. HDD Telemach Olimpija postaja moderen klub, ki bo poleg običajnih aktivnosti skupaj s Telemachom veliko energije vložil tudi v marketinško podobo, ne samo preko klasičnih komunikacijskih poti, temveč tudi viralno«.

   

  Aktivacije športnih sponzorstev, ki so predvsem v tujini eden najprimernejših načinov tako korporativnega kot produktnega tržnega komuniciranja, se na slovenskem trgu poslužuje malo podjetij. Telemach, ki je v slovenskem športu prisoten že od leta 2004, je najbolj prepoznan kot vodilni podpornik slovenske košarke, saj je generalni sponzor prve slovenske košarkarske lige in tudi generalni sponzor slovenske košarkarske reprezentance.

   

  Ditka Maučec, direktorica marketinga in prodaje pri Telemachu ob podpisu pogodbe pojasnjuje: »Z razvojem novih storitev se v hitro rastočem telekomunikacijskem svetu spremembe odvijajo dinamično. Tudi naša družbeno odgovorna vlaganja, kjer se povezuje pozitiven priklic blagovne znamke Telemach, nakazujejo na dinamičnost, ki jo hokejska igra vsekakor prinaša. Veseli smo, da lahko sodelujemo s tako prepoznanim in uspešnim moštvom, katerega korenine segajo že v leto 1927. Tako hitro, kot se Telemach odziva na zahteve trga in naročnikov, tako hitra je tudi hokejska igra. Trudili se bomo, da bomo s skupnimi močmi z dinamičnim delom dosegli čim več golov, vsak na svojem področju.«

   

  Marko Simeunovič, direktor Sport Kluba Slovenija, kjer boste gledalci lahko spremljali ligo EBEL, dodaja: »V zadnjem času smo za gledalce programov Sport Klub kupili toliko vsebin, da me je že malo strah, da se ne bodo zasedeli pred televizorjem. Poskrbeli smo za nogometne navdušence (Liga prvakov, angleška Premier League, španska Primera Division), košarkarskim navdušencem v njihove domove prinašamo najboljše tekme v Evroligi, poskrbeli smo za teniške navdušence, danes za lepo obdobje 4 let podpisujemo pogodbo za medijske pravice za hokejsko Ligo EBEL. Nismo se še ustavili, še naprej bomo skrbeli za to, da bodo naši gledalci lahko uživali v najboljših vsebinah tako v SD kot HD sliki.«


Arhiv vseh sporočil za javnost