Obvestila

 • Telemach vklopil televizijske programe PRO 7, SAT 1 in Kabel 1

  12. 01. 2012 splošno

  Podjetje Telemach, vodilni ponudnik televizije, interneta in telefonije v Sloveniji, je po uspešni sklenitvi dogovora med ZKOS (Združenje kabelskih operaterjev Slovenije) in izdajateljem programov VG Media, v svoje programske sheme ponovno vklopil programe PRO 7, SAT 1 in Kabel 1.

  Vprašanje o tem, ali bodo Telemachovi naročniki na televizorjih še vedno lahko spremljali programe PRO 7, SAT 1 in Kabel 1 je našlo odgovor v uspešni sklenitvi novega dogovora med Združenjem kabelskih operaterjev Slovenije in izdajateljem programov VG Media, ki omogoča ponovni vklop programov PRO 7, SAT 1 in Kabel 1 v Telemachovih programskih shemah.
  Dogovor odpravlja dosedanje ovire in nesoglasja ter predstavlja podlago za sklenitev dolgoročne licenčne pogodbe za kabelsko retransmisijo omenjenih TV programov v Telemachovih omrežjih.

  Programi bodo naročnikom na njihovih televizorjih vidni že danes, 10.1.2012, v popoldanskih urah.

  Ob tej priložnosti Telemach svojim naročnikom tudi sporoča, da bodo Telemachove programske sheme kmalu obogatila še nova programa Sportklub Prime in Sporklub HD z ekskluzivnimi vsebinami za športne navdušence.

  Marko Šter, direktor Telemacha: Resnično sem vesel, da nam je po dolgotrajnih pogajanjih uspelo doseči dogovor, ki omogoča sklenitev ustreznih in dolgoročnih licenčnih pogodb za predvajanje programov PRO 7, SAT 1 in Kabel 1 v naših omrežjih. Potrudili smo se, da ugodimo željam naših naročnikov in v tem duhu bomo nadaljevali tudi z dodajanjem novih, vsebinsko ekskluzivnih programov.

   

Arhiv vseh obvestil